Dagens høydepunkter torsdag

Vi er klare for dag to av Oslos skeiveste filmfestival. Her er noen høydepunkter på dagens program.

Torsdag kl. 17:00 – A Deal with the Universe er en selvbiografisk dokumentarfilm om Jasons utrolige historie der han endte opp med å føde sitt eget barn. Dette er en grensesprengende film, i måten den gir oss innsikt i kjønnsidentitet og nye typer for foreldre.

Torsdag kl. 18:00 – Inside Out Presents er et utvalg av de beste kortfilmene vist på 2018-utgaven av den filmfestivalen Inside Out, Canadas største LHBT filmfestival. Programmet er kuratert av festivalsjef Andria Wilson, som også gjester festivalen og vil være tilstede under visningen.

Torsdag kl. 19:00 – Montana handler om Efi, som etter bestefaren dør, drar tilbake til sin hjemby for første gang på mange år. Selv om en blomstrende romanse gir Efi livsgleden tilbake, ulmer hemmelighetene hun én gang rømte fra under overflaten. Regissør Limor Shmila gjester festivalen og vil være tilstede på visningen.

Torsdag kl. 20:00 – 1985 er den rørende og nære historien om Adrian som skal hjem og feire jul med familien sin som han ikke har besøkt på tre år. Han sliter med å fortelle sannheten om helsen og legningen, men føler han må gjøre det før det er for sent. 


BLIKKs Publikumspris

  • Av Ada Moe Fause    25.09.2018

Stemmene har blitt telt opp og dommen er klar. Her er årets publikumsvinnere.

The Jury Winners

  • Av Ada Moe Fause    25.09.2018

See which films who won Best Short Film, Best Documentary, Best Queer Youth Film and Best Feature Film.

Dagens høydepunkter søndag

  • Av Ada Moe Fause    23.09.2018

Årets siste festivaldag er full av fantastiske filmer du ikke kan gå glipp av. Her er noen høydepunkter på dagens program.