Europapremiere og fetisjfest

Fredag 21. september er det Europapremiere på biofilmen Mapplethorpe med regissørbesøk, som avsluttes med fetisjfest hos SLM Oslo.

Fredag 21. september kl. 21.00 er det duket for Europapremiere på spillefilmen Mappelthorpe på Oslo/Fusion Internasjonale Filmfestival, biografifilmen om den provokative fotografen Robert Mapplethorpe som tar for seg kunstnerens liv på en ærlig og ikke alltid like flatterende måte.

Her følger vi livet hans i New York med et særlig fokus på hans forhold til modellen Milton Moore, som kanskje er mest kjent for fotografiet Man in Polyester Suit. Filmen skyr ikke vekk fra fotografens tvilsomme sider, særlig hans fetisjisering av svarte mannekropper. Matt Smith, kanskje mest kjent fra The Crown og Doctor Who, spiller rollen som Mapplethorpe i en rå og ærlig prestasjon, der han er både fysisk og emosjonelt naken. Les mer og kjøp billetter her.

Prisvinnende filmskaper Ondi Timoner er gjest på festivalen og kommer til Oslo for å være med på visningen fredag 21. september kl. 21. Les mer om Timoner her.

Etter visningen av Mappelthorpe inviterer Scandinavian Leather Men til fetisjfest fra kl. 23.00 i deres lokaler i Rådhusgata 28, inngang Nedre Slottsgate. Alle er velkomne, uansett kjønn, legning eller antrekk, selv om fetisj oppfordres. Det blir hett, svett og gøy! Inngang 100 kr.


BLIKKs Publikumspris

  • Av Ada Moe Fause    25.09.2018

Stemmene har blitt telt opp og dommen er klar. Her er årets publikumsvinnere.

The Jury Winners

  • Av Ada Moe Fause    25.09.2018

See which films who won Best Short Film, Best Documentary, Best Queer Youth Film and Best Feature Film.

Dagens høydepunkter søndag

  • Av Ada Moe Fause    23.09.2018

Årets siste festivaldag er full av fantastiske filmer du ikke kan gå glipp av. Her er noen høydepunkter på dagens program.