Let's do the time-warp again!

Velkommen til visning av The Rocky Horror Picture Show fredag 14. september. Den perfekte oppvarmingen til årets Oslo/Fusion 2018, i samarbeid med Nordisk Film Kino Klingenberg!

The Rocky Horror Picture Show handler om det nygifte paret Brad og  Janet, som etter en motorstopp må søke ly hos Dr. Frank-N-Furter med  hans ville personlighet og eksperimenter. Tradisjonen  tro viser vi denne hysteriske filmperlen på den aller mest visuelle og  publikumsinkluderende måten. Det er 43 år siden denne kultfilmen hadde premiere og vi vil fortsette tradisjonen med deg! 

Det blir en visning  med full pakke, så ta med deg manus, props og venner. Det oppfordres til å kle seg ut og beste kostyme vil bli premiert. Det kan lønne seg å laste ned manus om du ikke allerede er godt kjent med konseptet. Obs: Store vanngeværer er ikke tillatt pga. dyrt lerret, men søte små pistoler er innafor.

Vorspiel på Klingenberg kino fra kl 18:30. Filmstart kl. 21.00. 

Det er skjenkebevilling i salen, og mulighet for påfyll underveis!

"Don´t dream it, be it"!


BLIKKs Publikumspris

  • Av Ada Moe Fause    25.09.2018

Stemmene har blitt telt opp og dommen er klar. Her er årets publikumsvinnere.

The Jury Winners

  • Av Ada Moe Fause    25.09.2018

See which films who won Best Short Film, Best Documentary, Best Queer Youth Film and Best Feature Film.

Dagens høydepunkter søndag

  • Av Ada Moe Fause    23.09.2018

Årets siste festivaldag er full av fantastiske filmer du ikke kan gå glipp av. Her er noen høydepunkter på dagens program.